Andere Diensten

Naast schrijfster ben ik ook deskundige op andere gebieden.

Redigeren en/of corrigeren

Sinds 2021 ben ik senior redactrice bij AthenaSchool waarbij ik wetenschappelijke essays redigeer en corrigeer. Op basis van mijn ervaring ben ik daar meteen als senior redactrice aangenomen. Dit is gebaseerd op mijn achtergrond in de academische wereld. Zeven jaar lang heb ik gestudeerd en tijdens mijn studie Geschiedenis ben ik veel in aanraking gekomen met het schrijven van essays en scripties. Daarnaast schrijf ik al sinds mijn tiende en heb ik altijd mijn eigen verhalen gecorrigeerd en later geredigeerd. Daarom ben ik ook geschikt om creatieve teksten te redigeren en corrigeren.

Geef van tevoren aan of ik tijdens het corrigeren en redigeren van de tekst extra aandacht moet besteden aan bijvoorbeeld de rode draad van je tekst of juist omdat je zelf van mening bent dat de structuur niet helemaal lekker loopt waardoor je te veel gebruik moet maken van herhaling.

Uurtarief redigeren en/of corrigeren: 50 euro per uur voor beiden

Interesse? Stuur een mail naar [email protected].

Eerst een indruk krijgen van wat redactie/correctie toevoegt aan je manuscript? Mail me dan voor een QuickScan, 1000 woorden voor €25.

Ik heb enorm veel gehad aan je feedback. Bedankt voor alle moeite die je hebt gedaan. Keep it simple was de grote boodschap en daardoor heb ik een hele pagina over!

Sylvia, voor wie ik de inleiding van haar scriptie heb geredigeerd en gecorrigeerd

Wil je nu zelf een ster worden in redigeren en corrigeren? Houd dan de website in de gaten, want dit jaar ontwikkel ik een workshop.

In een van mijn blogs heb ik geschreven over mijn redigeer- en corrigeerproces en dat ik bezig ben met een ‘do it yourself’ herschrijven. Dit is een van die onderdelen. Voor 15 euro kan je de workshop zelf terugkijken. Van tevoren heb ik hem opgenomen en na de workshop krijg je de antwoorden doorgestuurd. Heb je daarna vragen en/of opmerkingen? Dan kan je vrijblijvend contact met mij opnemen.

Huiswerkbegeleiding en/of bijles

Sinds 2016 geef ik bijles, waarbij ik de leerling motiveer en enthousiasmeer. Een goede sfeer is voor mij belangrijk, zodat de leerling zich vertrouwd voelt. Bij huiswerkbegeleiding doe ik natuurlijk hetzelfde. Sinds 2021 ben ik studiecoach en begeleid en ondersteun ik leerlingen met het maken en plannen van hun huis- en leerwerk. Daarbij heb ik gemerkt dat het vaak, ook bij bijles, gaat om een andere oorzaak, zoals onzekerheid of faalangst. Door mijn empathisch vermogen voel ik dit aan en zal ik mij tijdens de begeleiding ook richten op het vergroten van het zelfvertrouwen van de leerling.

Door mijn ervaring als bijlesdocente kan ik een leerling vaak vakinhoudelijk helpen. Dit hangt mede af van het leerjaar van de leerling. Vakken waar ik examentraining in heb gegeven zijn wiskunde A en Duits. Hierin kan ik dan ook bijles geven. Wilt u voor een ander vak bijles? Neem contact met mij op.

Daarnaast ben ik zelf erg goed in het maken van een planning en prioriteiten stellen en hiermee kan ik een leerling dan ook zeker helpen en begeleiden.

Huiswerkbegeleiding en bijles kan online plaatsvinden, bij de leerling of bij mij thuis. Of een afwisseling van online en fysiek. Opmerking: als de begeleiding bij de leerling thuis plaatsvindt, reken ik 0,15 cent per kilometer reiskostenvergoeding.

Uurtarief huiswerkbegeleiding of bijles: 20 euro per uur

Interesse? Stuur een mail naar [email protected].

Jouw bijlessen hebben effect. Mijn zoon heeft een 7,7 gehaald!

Marion, naar aanleiding van de Wiskunde A bijles voor haar zoon (5 HAVO)

Bedankt voor de flexibiliteit.

Petra, naar aanleiding van de Wiskunde A bijles voor haar dochter (2 HAVO)